Du är här

utveckling

Intuition, drömmar och sinnen

Utveckla vår intuition, våra drömmar och sinnen

Temat för A.R.E.s ”Enlightenment series” för 2021 är Utveckla vår intuition, våra drömmar och sinnen. Varje månad kommer John Van Auken att förse oss med en lektion, ett arbetsblad, en video och en blogg. Dessutom kommer han att skriva en artikel om dessa ämnen i varje nummer av Medlemsmagasinet Venture Inward som A.R.E. publicerar.

Vi kommer här att översätta och publicera varje månads blogg, men för videon och övrigt material hänvisas till A.R.E.s hemsida, EdgarCayce.org/members.

För att logga in behövs inloggningsuppgifter som medlemmar i Stiftelsen Edgar Cayce Center kan få genom att kontakta Gun: info@edgarcayce.se eller tel. 073-945 27 50. 

Gå till >> Lektion 1 - 2021 >>

Gå till >> Lektion 2 - 2021 >>

Gå till >> Lektion 3 - 2021 >>

Andlig utveckling

Andlig utveckling enligt Edgar Cayce handlar mycket om studiegruppsarbete.

Enligt readingarna är vi i grunden en andlig varelse, en själ, som har ett fysiskt liv snarare än en fysisk kropp som har en själ.

Readingarna låter oss förstå, att Gud önskade bringa ande till jorden och att varje individ är ämnad att bli ett sändebud eller en kanal för att till slut höja vibrationerna på jorden, så att den är i samstämmighet med den gudomliga viljan.

När Cayce 1932 talade med bönegruppen Glada Hjälpare om bön, meditation och vibrationer sa han, att allt eftersom deras personliga vibrationer höjdes genom samstämmighet och andlig tillväxt, skulle de märka att de ”kom närmare” Gud. Det skulle också göra det möjligt för dem att bli kanaler så att de kunde förmedla andlig energi till andra.

När vi önskar utvecklas andligt är det viktigt att bestämma ett ideal.

De olika lektionerna i boken Att Söka Gud har tre genomgående teman för andlig utveckling, nämligen meditation, kärlek och tjänande.

Edgar Cayce om Andlig utveckling

readingserien nr 13Edgar Cayce om Andlig utveckling (Readingserien nr 13)

Nummer tretton i Readingserien handlar om andlig utveckling. Det är en samling utvalda artiklar om ämnet ursprungligen publicerade i Venture Inward Newsletter hos A.R.E. i Virginia Beach och översatta till svenska.

Redaktör Gun Olofsson.

ISBN: 978-91-980046-4-9

Pris: 40 kr plus porto

Se även: www.reincarnationbooks.se

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer