Du är här

meditation

CD Meditation 28 min

CD Cayce Meditation 28 min

Originalinnehåll översatt från A.R.E.
Lynn Sparrow

Innehåller huvud- och nackövning,

Inläsare: Ulf Westman

 

Vad kostar det? >> prislista 

Här kan du >> beställa

Vad kan jag göra - 2020

vad kan jag göra

Corona pandemi - Vad kan jag göra?

Tisdag 17 mars 2020 av Doug Knueven

Coronaviruspandemin har gjort oss akut medvetna om begränsningarna i konventionell medicin. Tills effektiva läkemedel och vacciner kan utvecklas och testas (en process som kan ta 1 ½ år) är vi i denna snabbspridande sjukdoms våld. Personlig hygien och social distansering är användbara metoder för att mildra spridningen av viruset. Om dessa misslyckas kan sjukhusvistelse med intravenöst dropp och respirator bli nödvändigt, så västerländsk medicin har en roll att spela. Men finns det mer vi kan göra för att skydda oss själva?    Holistiska metoder för hälsa kan vara till stor hjälp i en sådan situation. Uttrycket ”holistisk” innebär att hela varelsen - kropp, sinne och ande - tas upp. När det gäller levande system är helheten större än summan av dess delar. Edgar Cayces readingar förklarar ofta: ”Anden är livet, sinnet är byggherren, det fysiska är resultatet.”

Meditation

Redan 1921 rekommenderade Cayce meditation, men då visste inte många vad det var. I början tyckte man att det var något konstigt och många trodde att det var endast i de österländska religionerna som man utövade meditation. Cayce säger, att i bönen talar vi med Gud och i meditationen talar Gud med oss.

Meditation verkar på flera nivåer

  • Kroppsligen: man slappnar av
  • Själsligen: man stillar tankarna
  • Andligen: man får ny energi och kan vara mer kärleksfull

Enligt Cayce ska vi låta meditationen bli dagens höjdpunkt. Nu för tiden har alla så väldigt mycket att göra, men bara en kort stunds meditation varje dag är viktig för att höja medvetandet och vibrationerna.

Cayce säger, att alla måste någon gång lära sig att meditera, så varför inte nu. Enligt readingarna måste vi lära oss att meditera, precis som vi måste lära oss att tala och att gå. När det gäller vilken metod man ska använda, menar de att man ska använda det sätt som passar en själv bäst.

Vi har en CD för meditation intalad på svenska >> MeditationsCD

Meditation - Vägen till Ljuset

Readingserien nr 7 - Meditation - Vägen till LjusetMeditation - Vägen till Ljuset (Readingserien nr 7)
Reincarnation Books. 72 sid. 2007. Elsie Sechrist blev seriöst intresserad av parapsykologi i mitten på 1930-talet. I början av 40-talet mötte hon Edgar Cayce, Amerikas bäst dokumenterade medium på 1900-talet och arbetade med honom. Tillsammans med honom la hon tonvikten på forskning och studier i hela det parapsykologiska fältet. Översättning av Gun Olofsson.

ISBN 13:978-91-974761-4-0

ISBN 10: 91-974761-4-5

Pris: 40 kr plus porto

Se även: www.reincarnationbooks.se

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer