Du är här

Caycedagar

Caycedag 15 i Bromma

Sexton Cayce-vänner deltog denna fantastiska, soliga vinterdag med bitvis svår halka. Vi började med fika och hembakat. Karin öppnade mötet med en varm hälsning från Gun och med Edgar Cayces fina nackövningar och andning. Därefter följde en meditation.

Caycedag 14

7 nov 2015

Vi var 35 intresserade deltagare som tagit oss till Biyunakademins hälsocenter i Solna den 7 november 2015 för att vara med om Stiftelsen Edgar Cayce Centers Caycedag. När Gun hälsar oss en välkomna till en spännande dag får vi också ta del av en välkomponerad information av Cayces värv.

Därefter blir vi under Karins vägledning påminda om näsandningens goda effekt på vår lungkapacitet, cirkulation och muskler. På detta sätt laddade möter vi dagens givande föredrag.

Caycedag 13

8 nov 2013  - utdrag ur Källan nr 33

32 entusiastiska deltagare upplevde en intressant dag. Denna inleddes med att Gun Olofsson hälsade såväl deltagare som föreläsare Ingrid Krianon, Jon Anker Holm och Åke Westin välkomna samt informerade om Edgar Cayce och Stiftelsens verksamhet. Som vanligt vid våra träffar guidade därefter Karin Bernström oss i en stilla meditation.

Caycedag 12

29 mars 2014

I strålande solsken hälsade Gun Olofsson alla välkomna till Cayce-dagen den 29 mars på Bålsta gästgivargård. Denna gång var vi 25 deltagare som lyssnade på de intressanta föreläsningarna, som handlade om egenvård, numerologi och klangers hälsobringande verkan.

Caycedag 11

9 nov 2013

Höstens Cayce-dag den 9 november var den elfte i Stockholmstrakten. Precis som vid de senaste tillfällena arrangerades den på Bålsta gästgivargård. Denna gång var vi 25 deltagare som lyssnade på de intressanta föreläsningarna.

Gun Olofsson började med att hälsa alla välkomna och ge en kort information om Edgar Cayce och hans verksamhet. Därefter guidade Karin Bernström en mycket vacker meditation innan det var dags för dagens föreläsningar.

Caycedag 10

9 mars 2013

Vårens Caycedag anordnades lördagen den 9 mars på Bålsta gästgivaregård dit drygt trettio deltagare sökt sig. Gun Olofsson inledde dagen med att hälsa alla välkomna och ge en kort information om Edgar Cayce och hans verksamhet. Karin Bernström guidade sedan en mycket vacker meditation innan det var dags för dagens första föreläsning.

Döden, ett närmast tabubelagt ämne

Caycedag 9

20 oktober 2012

Den 20 oktober var det dags för den nionde Caycedagen, den tredje på Bålsta gästgivaregård. Tjugofem intresserade deltagare hade sökt sig dit. Gun Olofsson hälsade alla välkomna och gav en kort information om Edgar Cayce. Eftersom Edgar Cayce betonar meditationens värde för vår andliga utveckling inleds våra arrangemang med en stunds meditation. Karin Bernström började med några andningsövningar. Den djupa fina andningen tog vi sedan med oss in i den guidade meditationen som fick oss alla att uppleva harmoni, frid och kärlek.

Caycedag 8

21 april 2012

Precis som i november 2011 anordnades Caycedagen den 21 april 2012 på Bålsta Gästgivaregård. Denna gång hade trettiofyra intresserade deltagare sökt sig dit. Efter att Gun Olofsson hälsat alla välkomna inleddes dagen med en mycket uppskattad meditation ledd av Karin Bernström. Denna guidade meditation fick oss alla att känna lugnet, friden och kärleken inom oss.
Dagens huvudtema var En jämförelse av Edgar Cayces arbete, Martinus kosmologi och En kurs i mirakler med Kurt Gramm som föreläsare.

Caycedag 7

12 nov 2011

Lördagen den 12 november var det dags för den sjunde Cayce-dagen i Stockholm. Denna gång hade vi flyttat ut på landet och var på trivsamma Bålsta Gästgivaregård.

Dagen inleddes med att Gun Olofsson hälsade alla deltagarna välkomna och berättade lite kort om Edgar Cayce. Därefter var det dags för Karin Bernström, som berättade om hypnos och förklarade att vid hypnos försätter vi oss i ett alternativt medvetandetillstånd. Detta tillstånd är i stort sett detsamma som vid meditation men med den skillnaden att vi vill ha ett specificerat syfte.

Caycedag 6

5 mars 2011

Stiftelsen Edgar CAYCE Center hälsade alla intresserade välkomna till Cayce-dag nr 6 i Stockholm lördagen den 5 mars.

Platsen var densamma som tidigare, Osteopatskolan på Kronobergsgatan 49.

Gun Olofsson hälsade välkommen och gav en kort info om Edgar Cayce.

Cayce rekommenderade ofta massage och efter en meditations- och andningsövning
med Karin Bernström presenterade hon en kinesisk egenmassage.

Sidor

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer