Du är här

hälsa

Årets lektioner 2022

Uppnå hälsa, lycka och ett meningsfullt liv

Temat för A.R.E.s ”Enlightenment series” för 2022 är Uppnå hälsa, lycka och ett meningsfullt liv. Varje månad ger John Van Auken en lektion med ett arbetsblad, en video och en blogg. Dessutom skriver han en artikel om detta ämne i varje nummer av medlemsmagasinet Venture Inward som A.R.E. publicerar.

Vi kommer här att översätta och publicera varje månads blogg, men för videon och övrigt material hänvisas till A.R.E.s hemsida, EdgarCayce.org/members.

För att logga in behövs inloggningsuppgifter som medlemmar i Stiftelsen Edgar Cayce Center kan få genom att kontakta Ulf, e-post info@edgarcayce.se eller tel. 070-397 79 60.
---------------------------------------------------------------

Gå till >> Lektion 1 - 2022 >>

Gå till >> Lektion 2 - 2022 >>

Äppeldieten - En reningskur

Kolla först med din läkare så det inte finns något som hindrar att du gör äppelkuren! En äppelkur varar i tre dagar och under hela tiden får man äta så många äpplen och dricka så mycket vatten man orkar och vill. Man ska även ta olivolja, för att smörja tarmen.

Man ska naturligtvis försöka få obesprutade äpplen. De svenska transpararant blance går bra, men andra svenska obesprutade äpplesorter går också bra. I Amerika rekommenderade Cayce en gammal sort som heter Jennetings, numera rekommenderas Golden Delicious. De är bättre än de röda Delicious för Golden innehåller mer pektin och det är ett ämne som hjälper till att sänka kolesterol.

Första dagen
Man får äta så många äpplen man vill, de flesta äter 6-8 stycken den första dagen, 4-6 den andra dagen och 2-4 den tredje dagen. En del äter lika många varje dag, en del äter kanske bara ett eller två.

Får man tag på obesprutade, ekologiska äpplen kan man äta skalen men annars bör man skala dem. Om man inte tycker om att äta äpplen, kan man köra dem i en mixer så man får en äppelsås, som är både god och kanske lättare att äta.

Medicin och behandlingar enligt Cayce

osteopatiOsteopati är den mest framträdande formen av behandling som Edgar Cayce rekommenderade. Det är en form av manuell medicin som riktar sig till hela personen. Ryggradsjusteringarna återställer balansen i kroppens system till ett mer normalt tillstånd.

Cayce nämnde osteopati i ett stort antal readingar. Justeringarna kan ta lite tid på sig att slå igenom och det kan behövas ett antal behandlingar.

 

Biblioterapi föreslogs för att ge tröst och uppmuntran.

Readingarna rekommenderade också läsning som ett sätt att ändra på attityder som är dysfunktionella.

Den mentala kroppen påverkar hela personen och att läsa böcker för att skaffa sig nya insikter kan vara välgörande.

Fem tibetaner

fem tibetanerFem tibetaner

  A4, inplastad

 

  Visar olika fysiska övningar man kan göra för att hålla sig i form.

  Beställ >> se prislista

HÄLSA HELA LIVET - Hur man optimerar immunförsvaret

Readingserien nr 10 - Hälsa Hela LivetHÄLSA HELA LIVET - Hur man optimerar immunförsvaret (Readingserien nr 10)
Reincarnation Books. 60 sid. 2011. Nummer tio i Readingserien handlar om grunder för vår hälsa. Har en enkel "att-göra"-guide till ett liv baserat på Cayces readingar.

Ger råd och tip för en perpekt hälsa. Innehåller en självtest. Originalet heter Healthy for life - Basics for  Healthy Living av Anne Hunt. Översättning av Åke Westin.

ISBN 13:978-91-977466-2-5

Pris: 40 kr plus porto

Se även: www.reincarnationbooks.se

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer