Du är här

telepati

Caycedag 3 sep 2022 i Stockholm

telepatiFjorton Cayce-vänner kom till Hjorthagens kulturcentrum lördagen den 3 sep 2022. Vi började med en Cayce-meditation och sedan gjorde vi växelvis energihealing på varandra.

Efter lunch hade vi en föreläsning där deltagarna fick reda på mer om intuition och ESP. Hur ESP och intuition används inom olika områden bl a inom det medicinska området. Jag berättade om en workshop jag deltagit i med Wendie Colter som utbildar medicinsk personal, läkare och sjuksköterskor men även andra inom hälsoområdet att använda dessa förmågor till ett bättre beslutsunderlag inom frisk-, hälso- och sjukvården i USA.

Vi gjorde också en övning i telepati där vi jobbade två och två. En var sändare och skickade en utvald symbol till sin partner som satt bakom och skulle ta emot den sända symbolen utan att ha en vanlig kommunikation mellan sig, endast använda sin extra sensoriska mottaglighet och markera på ett protokoll den valda symbolen.

Sökord: 

ESP

Readingarnas syn på ESP och Mediala Fenomen

Edgar Cayces livshistoria är fylld med exempel på paranormal kommunikation. Hans förmåga att ge readingar när han sov skulle kunna kallas ESP, eftersom han på något sätt hade tillgång till information som han själv aldrig hade studerat och han kunde se människor och platser och händelser utan att använda sitt fysiska seende. I sin transliknande sömn kunde han besvara frågor om vilket ämne som helst och han kunde beskriva individer och deras omgivning, även om han själv befann sig i Virginia Beach och personen som fick readingen var i New York City.

Eftersom det finns så många typer av extrasensorisk kommunikation har forskare delat in ESP i fyra huvudtyper för lättare kunna förklara vad som händer.

Telepati är förmågan att skaffa information mentalt genom att läsa en annan persons sinne. Medan Cayce befann sig i Kentucky gav han till exempel en reading för en man i New York (740-1). Han såg att mannen rökte en cigarr, hörde honom vissla en viss melodi, såg honom ha ett möte med en annan man om tomtmark och såg honom titta genom tre brev.

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer