Du är här

konferenser

Cd konferens 29

Cd konferens 29 cd 2927-28 oktober 2018

 

Kevin J Todeschi

Thomas Jedensjö

Karin Bernström

Gun Olofsson

 

 

 

 

 

Vad kostar det? >> prislista  Här kan du >> beställa

 

Om konferens nr 30

deltagare konferens 30

Konferensen, som anordnades i Stockholm, var den trettionde i ordningen sedan Stiftelsen Edgar Cayce Center för tjugofem år sedan grundades av Ole Barry i Tyringe 1994. Temat i år var Själsmönster och Själslektioner med underrubriken ”Vår resa som själar från skapelsen till avslutningen på jordens skola.” Föreläsare var Peter Woodbury från A.R.E. och Virginia Beach i USA.

Om konferens nr 29 i Stockholm

Vi var hedrade att ha Kevin J. Todeschi, chef för Edgar Cayces A.R.E. i Virginia Beach, USA, som föreläsare vid årets konferens i Stockholm den 27-28 oktober. Konferensen, som denna gång hölls i Östermalms Föreningsråd i Fältöversten, lockade femtio deltagare. Kevins föreläsningar tolkades till svenska av Sten Bolin och Thomas Jedensjö.

Cd konferens 28

Cd konferens 28 cd 262-3 september 2017

 

Bill Austin

Doug Knueven

Thomas Jedensjö

Karin Bernström

Gun Olofsson

 

 

 

 

Vad kostar det? >> prislista  Här kan du >> beställa

 

Om konferens nr 28 i Solna

Årets konferens i Solna den 2-3 september lockade 35 deltagare.

Temat var VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR i ett holistiskt perspektiv. Föreläsare var Bill Austin och Doug Knueven från USA, vilka tolkades till svenska av Sten Bolin. Thomas Jedensjö och Karin Bernström ledde meditationerna.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolk och deltagare varmt välkomna. Thomas Jedensjö guidade sedan en buddhistisk meditation.

Evenemang - allmänt

För att sprida information om Edgar Cayce, hans liv och verksamhet anordnar Stiftelsen Edgar CAYCE Center  evenemang som:

Årliga konferenser >>lista på konferenser >> konferensCDs

Konferenser 1994-2019

Konferenser från 1994 och framåt som spelats in i audioformat. Du kan beställa cd i formatet mp3 från och med konferens nr 4. Alla konferenser med föreläsare från andra länder tolkas alltid till svenska. Beställ från Gun Olofsson, tel. 0456-276 49 eller skicka mejl till info@edgarcayce.se

Nr 30 Själsmönster och själslektioner
Peter Woodbury,

>> om konferens 30 >> mp3 konferens-cd snart klar, kan beställas

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer