Du är här

konferenser

Cd konferens 30

Cd konferens 30, cd 2928-29 september 2019

Peter Woodbury: Meditation, Edgar Cayce om skapelsen och involutionen på jorden. Chakran. Lärare: Buddha, Jesus, symboler, tidigare liv.
Mönster i våra liv, själsstudier, sjukdom som mönster.
Beroende, utmaning, hypnos, guidad meditation.

Tolkar: Kurt Gramm och Thomas Jedensjö.

 

Vad kostar det? >> prislista 
Här kan du >> beställa

 

Cd konferens 29

Cd konferens 29 cd 2927-28 oktober 2018

Kevin J Todeschi: Akashakrönikan del 1, del 2.
Användning av symbolism för att få tillgång till medial information. Illusionen om tid. Behärska själens tid, del 1, del 2.

Gun Olofsson: Välkommen, info
Karin Bernström: Andningsövning
Thomas Jedensjö: Tolkning

Vad kostar det? >> prislista 
Här kan du >> beställa

Om konferens nr 30

deltagare konferens 30

Konferensen, som anordnades i Stockholm, var den trettionde i ordningen sedan Stiftelsen Edgar Cayce Center för tjugofem år sedan grundades av Ole Barry i Tyringe 1994. Temat i år var Själsmönster och Själslektioner med underrubriken ”Vår resa som själar från skapelsen till avslutningen på jordens skola.” Föreläsare var Peter Woodbury från A.R.E. och Virginia Beach i USA.

Konferensen inleddes redan på fredagskvällen med en mycket uppskattad enmansshow ”En afton med Edgar Cayce”. Peter Woodbury iklädde sig här rollen som Edgar Cayce som berättade om sitt liv och sin verksamhet. Avslutningsvik fick publiken möjlighet att ställa frågor till ”Edgar Cayce”.
Under lördagen och söndagen behandlade Peter Woodbury följande ämnen:

Om konferens nr 29 i Stockholm

Vi var hedrade att ha Kevin J. Todeschi, chef för Edgar Cayces A.R.E. i Virginia Beach, USA, som föreläsare vid årets konferens i Stockholm den 27-28 oktober. Konferensen, som denna gång hölls i Östermalms Föreningsråd i Fältöversten, lockade femtio deltagare. Kevins föreläsningar tolkades till svenska av Sten Bolin och Thomas Jedensjö.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolkar och deltagare varmt välkomna. Karin Bernström ledde därefter en andningsövning innan det var dags för Kevin Todeschi att inta scenen. Han började med att under två pass föreläsa om Akashakrönikan. Kevin har skrivit en bok som handlar om just Akashakrönikan eller Livets bok. I föreläsningen ingick även intressanta gruppövningar. Lördagens andra ämne handlade om hur vi med hjälp av symboler kan få tillgång till medial information. Edgar Cayce menar att vi kan använde symbolism för att få kontakt med intuitionen. 

Cd konferens 28

Cd konferens 28 cd 262-3 september 2017

Bill Austin: Attityder och tillit i läkningsprocessen. Näring, energibalans, ryggradsjustering, akutmedicin, blockeringar, blodsystemet, T2-T4, inre funktioner. Meditation, vetenskapliga rön om många positiva effekter på ex.vis immunsystemet, depression, minskad stress etc.

Stimulera hälsa för kroppen, naturen, ädelstenar, musik, Radiac, Wet Cell Battery, periodiska systemet. Bakgrund om A.R.E.

Doug Knueven: Holistisk veterinärmedicin, akupunktur, hemeopati. Ande hos allt som lever, sällskapsdjur som är mediala. Mat för husdjur, rätt kombination av protein, fett, kolhydrater, mineraler. Akupressur, neurologisk- och smärtbehandling.

Thomas Jedensjö: Meditation

Karin Bernström: Övning

Gun Olofsson

Vad kostar det? >> prislista  Här kan du >> beställa

 

Om konferens nr 28 i Solna

Årets konferens i Solna den 2-3 september lockade 35 deltagare.

Temat var VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR i ett holistiskt perspektiv. Föreläsare var Bill Austin och Doug Knueven från USA, vilka tolkades till svenska av Sten Bolin. Thomas Jedensjö och Karin Bernström ledde meditationerna.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolk och deltagare varmt välkomna. Thomas Jedensjö guidade sedan en buddhistisk meditation.

Evenemang - allmänt

För att sprida information om Edgar Cayce, hans liv och verksamhet anordnar Stiftelsen Edgar Cayce Center  evenemang som:

Årliga konferenser >>lista på konferenser >> lista på konferensCD

Konferenser 1994-2019

Konferenser från 1994 och framåt som spelats in i audioformat. Du kan beställa cd i formatet mp3 från och med konferens nr 4. Alla konferenser med föreläsare från andra länder tolkas alltid till svenska. Beställ från Gun Olofsson, tel. 0456-276 49 eller skicka mejl till info@edgarcayce.se

Nr 30 Själsmönster och själslektioner, 2019 Peter Woodbury,

>> om konferens 30 >> mp3 konferens-cd finns

Nr 29 Akashakrönikan - Behärska själens tillväxt - Illusion om tid, 2018 Kevin J Todeschi,

>> om konferens 29 >>  mp3 konferens-cd finns

Nr 28   Vi och våra sällskapsdjur i ett holistiskt perspektiv,  2-3 september 2017 Bill Austin, Doug Knueven, Thomas Jedensjö, Karin Bernström, Gun Olofsson

>> om konferens 28 >> mp3 konferens-cd finns

Nr 27   Inställd

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer