Du är här

Caycedag 2

18 april 2009

Intresset för den första Caycedagen i Stockholm var stort och många efterfrågade fler liknande dagar. Den andra dagen genomfördes den 18 april 2009 med lite färre deltagare men lika stor entusiasm som vid första tillfället.

Efter att Gun hälsat välkommen och gett en kort presentation av Edgar Cayces liv och verksamhet, var det dags för Karin att leda morgonens meditation, även denna gång ur Jim Commanders ”Edgar Cayce’s Sounds for Meditation”. Karin fortsatte med att ge en fördjupning av andningens betydelse för vårt välbefinnande och gav oss fler övningar att använda hemma. Senare på dagen föreläste Karin även om allergier och hur de kan behandlas. Eftersom många har födoämnesallergier berättade hon också om matens betydelse samt hur olika födoämnen bör eller inte bör kombineras.

En uppskattad föreläsning gav Sten Bolin om Vibrationer och osteopati. För ett flertal deltagare var ämnet helt eller relativt nytt och obekant, vilket gjorde det extra intressant. Ofta, ofta rekommenderade Edgar Cayce osteopati i sina readingar, för att frågeställaren skulle komma tillrätta med sina problem.

Gun föreläste över ämnet Att utvecklas andligt enligt Edgar Cayce. Hon berättade om lektionerna i Att Söka Gud, Bok 1 och 2 och tog upp hur viktigt det är att ha ett ideal. Drömmarnas betydelse för den personliga utvecklingen belystes av Åke Westin. Han betonade också avsikten eller intentionerna bakom våra handlingar.

Även denna gång njöt vi av Karins goda mat, pajer, hembakat bröd, sockerkakor samt grönsaker och frukt.

Många deltagare uttryckte önskemål om flera Caycedagar i Stockholm, något som vi gärna ska tillgodose.

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer