Du är här

Caycedag 14

7 nov 2015

Vi var 35 intresserade deltagare som tagit oss till Biyunakademins hälsocenter i Solna den 7 november 2015 för att vara med om Stiftelsen Edgar Cayce Centers Caycedag. När Gun hälsar oss en välkomna till en spännande dag får vi också ta del av en välkomponerad information av Cayces värv.

Därefter blir vi under Karins vägledning påminda om näsandningens goda effekt på vår lungkapacitet, cirkulation och muskler. På detta sätt laddade möter vi dagens givande föredrag.

Atlantean Healing – En kombination av tekniker från Atlantis och nya vi fått för att möta dagens utmaningar samt BodyTalk – synkroniserar kroppen för att allt som är en människa ska kommunicera utan hinder.

Katharina Arnekatharina arnesen healersen börjar med att berätta vad hon kommit i kontakt med och på olika vägar lärt sig för att den vägen stadga upp sin mediala för- måga hon redan som ung fått till sig. Resultatet har blivit en kombination av tekniker som hon presenterar under benämningen Atlantean Healing samt BodyTalk, liktydigt med att synkronisera kroppen/stärka hälsan ini- från och ut. Därmed har hon kunnat skapa en struktur till ett eget rättframt och användbart behandlingssystem.

Efter en god lunch med trevligt sällskap var det dags för eftermiddagens föreläsning som leddes av Wilhelm Axling, verksam astrolog sedan 70-talet.

Månens noder - Ett själsligt drama i 12 akter

Wilhelm berättawilhelm axling astrologr att när en människa börjar sin livslånga resa, så startar han/ hon sin bana från södra noden och färdas genom livet mot norra noden. Under denna resas gång bär en del i bagaget med sig olika samlade erfarenheter, talanger och gåvor från tidigare liv som ska lösas upp. Vi bär även med oss obearbetad karma som symboliserar vad vi behöver mest i detta liv för att lära oss att utvecklas.

”Nu ska jag ta er på en Sällskapsresa genom Zodiaken”, börjar Wilhelm sitt föredrag. Han delade ut informationsblad på månnodernas positioner under 1900-talet och fram till 2015. I en poster med de olika stjärntecknen fick vi följa med på denna resa. Födelseåret man var född i blir den södra nodens startpunkt (oavsett vilket stjärntecken man var född i) och man färdas till/mot den norra noden.

Se vårt galleri för bilder från Caycedagen.

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer