Du är här

Edgar Cayce

edgar cayceEdgar CAYCE levde 1877-1945 i Amerika och blev känd som den sovande profeten. Han kunde försänka sig i mycket djup trans och i detta nästan nära döden tillstånd kunde han svara på alla möjliga frågor som ställdes till honom.

De kallas för readingar och skrevs ner av en stenograf.

 Det är drygt 70.000 sidor text som sedan blivit grunden för det så kallade Cayce-materialet.

Idag används materialet av många inom hälsoområdet då det mesta av hans readingar innehöll hälsoråd av olika slag. Ofta för människor som vänt sig till honom som en sista utväg då de inte blivit hjälpta på annat sätt.

Mer än 500 böcker finns publicerade som bygger på Cayces rikliga och speciella information.Materialet förvaltas av Edgar Cayce Foundation i Virginia Beach, USA som samarbetar med Association for Reasearch and Enlightenment och som kallas för A.R.E., deras hemsida hittar du här >> www.edgarcayce.org

A.R.E. finns i Virginia Beach, USA, och  publicerar även böcker på sitt eget förlag A.R.E. Press och har en bra bokhandel >>  www.arecatalog.com

I Sverige ger förlaget Reincarnation Books ut böcker och skrifter baserade på Edgar Cayces information, se hemsidan www.reincarnationbooks.se för mer info.

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer