Du är här

Cayce Konferens nr 31 --- 16-17 sep 2023

Berättelser om själar från arkivet & Holistisk hälsa

doug e knueven Jon Shatat är vice ordförande vid Contemporary Cayce Canada som samarbetar med A.R.E. Han är från Kanada och utbildade sig i Virginia Beach, USA, inom Cayce/Reilly massage samt inom livscoaching och tidigare livs regressionshypnos. Han har forskat i arkivet på Edgar Cayce Foundation och på basis av det sedan genomfört intervjuer med personer som fått readingar från Edgar Cayce. På konferensen kommer han att gå genom ett antal sådana intressanta exempel. Han kommer också att genomföra en övning med oss i en kristen mystisk tradition. Anmälan och betalning senast den 15 september.

Själens berättelser från Arkivet. Låt läxorna från det förflutna forma din framtid.

Tusentals personer fick readingar från Edgar Cayce, och ett mycket litet antal fick beskedet om att de var reinkarnationer av berömda personer.

Baserat på dussintals intervjuer med mottagare av readingar, upptäck vilka personer de kom att bli i detta livet och följ deras själs tillväxt genom tiderna. Förstå hur dessa väsenden blev upplyfta till betydande positioner och hur deras själar utvecklade sig över århundradena.

 

Jantsje Osinga är också utbildad vid Cayce/Reilly® School of Massage i Virginia Beach. I 25 år har hon och hennes man drivit en holistisk hälsopraktik i Nederländerna. Som ledande princip följer hon Cayces hälsoprotokoll. På konferensen kommer hon att visa sätt för att behålla och återskapa sin hälsa. Du får reda på enkla metoder för att integrera Cayces principer i ditt dagliga liv. Hon kommer också att visa på olika sätt hur du tar hand om utsidan av din kropp såväl som insidan, genom användning av Cayces hälsoprodukter från Baar. Som deltagare vid konferensen har vi möjlighet att köpa till rabatterade priser.

 

OBS Det finns platser kvar - Anmäl dig nu - Senast 15 sep! - Senaste betalning 15 sep! Vid senare anmälan sker betalning vid konferensen.

 

OM KONFERENSEN

Konferensavgiften är 1500 kr för båda dagarna och 800 kr för en dag. Du som är stödmedlem i Stiftelsen betalar 1350 kr respektive 720 kr. Se konferensinbjudan för mer info.

Inbjudan som PDF >> Konferensinbjudan 31

Program konferens 31 >> Program konf 31

Anmälan till konferens 31 >> Onlineanmälan 31

Extra anmälningsblankett att ladda ner >> PDF 31

 

ENGLISH LECTURES ARE TRANSLATED INTO SWEDISH

eng flag English invitation conference no 31 >> Invitation 31 PDF

eng flag English registration form >> PDF 31 (English)

eng flag English registration online >> online form no 31

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer