Du är här

Caycedag 3 sep 2022 i Stockholm

telepatiFjorton Cayce-vänner kom till Hjorthagens kulturcentrum lördagen den 3 sep 2022. Vi började med en Cayce-meditation och sedan gjorde vi växelvis energihealing på varandra.

Efter lunch hade vi en föreläsning där deltagarna fick reda på mer om intuition och ESP. Hur ESP och intuition används inom olika områden bl a inom det medicinska området. Jag berättade om en workshop jag deltagit i med Wendie Colter som utbildar medicinsk personal, läkare och sjuksköterskor men även andra inom hälsoområdet att använda dessa förmågor till ett bättre beslutsunderlag inom frisk-, hälso- och sjukvården i USA.

Vi gjorde också en övning i telepati där vi jobbade två och två. En var sändare och skickade en utvald symbol till sin partner som satt bakom och skulle ta emot den sända symbolen utan att ha en vanlig kommunikation mellan sig, endast använda sin extra sensoriska mottaglighet och markera på ett protokoll den valda symbolen.

Kunde man inte varsebli någon symbol gjorde man bara ett horisontellt streck i en ruta avsedd för det i sitt mottagarprotokoll. Vi använde en bild per minut i tio minuter, av sammanlagt tjugo bilder totalt, varav sändaren plockade ut en ny varje minut. Jag höll reda på tiden med ett timglas för en minut som jag hittat på Clas Ohlson. Fungerar bra.

Det var en ganska svår övning men rolig övning. Alla ville behålla de så kallade Zenerkorten från experimentet som jag hade gjort iordning dagen till ära.

Ulla Jedensjö skötte registreringen och höll i försäljningen av Cayce-material som ex vis Cold Coin och några böcker och skrifter som vi hade till försäljning. Naturligtvis hade vi fika också och programmet var upplagt så att det fanns bra med tid att träffas och utbyta kontakter vilket uppskattades av de närvarande. Lokalen i Hjorthagen hade flera restauranger i närheten och en mataffär alldeles utanför dörren vilket också underlättade evenemanget.

Precis efter lunch kom en Cayce-vän från A.R.E. i Kanada som råkade besöka Stockholm just denna helg och han kunde helt kort berätta lite om det han höll på med. Han hade intervjuat personer med video som fått readingar från Edgar Cayce och som hjälpt dem från svåra sjukdomar.

Klockan 16 var dagen slut och det var en nöjd men trött föreläsare som lämnade lokalen.

Text: Ulf Westman

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer