Du är här

Konferens nr 30

Själsmönster och Själslektioner

doug e knueven Peter Woodbury utbildade sig i psykologi vid Harvard universitet. Han fortsatte sin utbildning i socialt arbete vid Bostons universitet. Han hade en framgångsrik karriär i Boston-området som psykoterapeut och fakultetsmedlem i Boston University School of Social Work.
Peter hörde talas om Edgar Cayce på college och flyttade till Virginia Beach 2002 för att ingå i Edgar Cayces organisation The Association for Research and Enlightenment, A.R.E. Han har blivit en av deras stora lärare och undervisar i livscoaching och tidigare livs regressionshypnos. Han föreläser om Cayce-arbetet. Han leder andligt inriktade resor runt om i världen. Han är också värd för Cayce-organisationernas TV-program, Reflections, The Wisdom of Edgar Cayce samt skriver en kolumn för magasinet Venture Inward.

Peter är också en av världens mest produktiva regressionsterapeuter och har genomfört över 5000 regressionssessioner, cirka 350 regressioner om året. Han arbetar på en bok om sin teknik med titeln Soul Contact.

I sin praktik leder han individer ”bortom slöjan”, så att säga, för att uppleva själssinnet, där en individ kan uppleva fördjupade minnen, få vägledning från andliga riken och till och med få se en framtida livsprojektion!

OM KONFERENSEN

Konferensavgiften är 990 kr för båda dagarna och 670 kr för en dag. Du som är stödmedlem i Stiftelsen betalar 890 kr respektive 610 kr. Se konferensinbjudan för mer info.

Inbjudan som PDF >> Konferensinbjudan 30

Program konferens 30 >> Program

Anmälan till konferens 30 >> Onlineanmälan

Extra anmälningsblankett att ladda ner >>  PDF

 

ENGLISH LECTURES ARE TRANSLATED INTO SWEDISH

eng flag English invitation conference no 30 >> Invitation 30 PDF

eng flag English registration form >> PDF(English)

eng flag English registration online >> online form no 30

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer