Du är här

Om konferens nr 29 i Stockholm

Vi var hedrade att ha Kevin J. Todeschi, chef för Edgar Cayces A.R.E. i Virginia Beach, USA, som föreläsare vid årets konferens i Stockholm den 27-28 oktober. Konferensen, som denna gång hölls i Östermalms Föreningsråd i Fältöversten, lockade femtio deltagare. Kevins föreläsningar tolkades till svenska av Sten Bolin och Thomas Jedensjö.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolkar och deltagare varmt välkomna. Karin Bernström ledde därefter en andningsövning innan det var dags för Kevin Todeschi att inta scenen. Han började med att under två pass föreläsa om Akashakrönikan. Kevin har skrivit en bok som handlar om just Akashakrönikan eller Livets bok. I föreläsningen ingick även intressanta gruppövningar. Lördagens andra ämne handlade om hur vi med hjälp av symboler kan få tillgång till medial information. Edgar Cayce menar att vi kan använde symbolism för att få kontakt med intuitionen. 

Söndagen inledde Kevin med en tänkvärd föreläsning om illusionen om tid. Våra liv på jorden är begränsade av tre dimensioner som Cayce kallade ”tid, rum och tålamod.” I föreläsningen gav Kevin bland annat exempel på tidsresor. Dagens sista föreläsningar handlade om att behärska själens tillväxt. Cayce betonade hur viktigt det är att sätta upp ett ideal för sitt liv och arbeta för att uppnå detta. Kevin tog upp detta men också meditationens betydelse för själstillväxt samt gav ”dagliga tips” för ett balanserat liv. Även i denna föreläsning ingick givande workshops. 

Under konferensen talade Kevin om att A.R.E. har ett antal anställda men också många volontärer. Han uppmuntrade deltagarna att anmäla sig som volontärer och hjälpa till med olika insatser. Några deltagare tog Kevin på orden och en ”volontärlista” upprättades. Vi i styrelsen är tacksamma för all hjälp vi kan få och tar gärna emot fler som kan hjälpa till ideellt med olika uppgifter.   Söndagen avslutades med att Thomas Jedensjö tackade deltagare, alla som hjälpt till och inte minst föreläsaren Kevin Todeschi för ett par berikande dagar.

>> mp3 konferens-cd finns  >> konferens cd 29 >>

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer