Du är här

Caycedag 15 i Bromma

Sexton Cayce-vänner deltog denna fantastiska, soliga vinterdag med bitvis svår halka. Vi började med fika och hembakat. Karin öppnade mötet med en varm hälsning från Gun och med Edgar Cayces fina nackövningar och andning. Därefter följde en meditation.

Åke Westin blev ombedd att presentera Edgar Cayce, vilket han gjorde galant. Sten pratade om beskrivning och behandling av högt blodtryck, som är ett tillstånd, ej sjukdom. Åke gav också Edgar Cayces råd här. Det blev gruppdiskussioner och råd från våra vänner, samt vikten av rörelse och då i först hand promenaden. Dags för en fikapaus med bensträckning.

Talbot Lindström redogjorde för Edgar Cayce som vanlig människa och om hans förutsägelser med anledning av utvecklingen och motsättningarna i USA. Följt av reflexioner till möjlig utveckling i Europa, samt en ekonomisk presentation av vad som händer i Arabvärlden, just nu.

Margareta Eichenholtz jämförde Edgar Cayces och Rudolf Steiners likheter i filosofi och därefter läste hon en bön av Rudolf Steiner: En ny dag - en ny gåva. Hjälp oss att öppna våra hjärtan med kärlek, använda viljan med glädje, så att gåvan av denna dag kan bli till välsignelse för framtiden.

Dagen avslutades med en genomgång av ”hjärnbarksbalanseringen” och även kort om effekten av den ”violetta strålen”. Cirka klockan 17 var mötet slut.

Text: Karin Bernström och Sten Bolin

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer