Du är här

Om konferens nr 28 i Solna

Årets konferens i Solna den 2-3 september lockade 35 deltagare.

Temat var VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR i ett holistiskt perspektiv. Föreläsare var Bill Austin och Doug Knueven från USA, vilka tolkades till svenska av Sten Bolin. Thomas Jedensjö och Karin Bernström ledde meditationerna.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolk och deltagare varmt välkomna. Thomas Jedensjö guidade sedan en buddhistisk meditation.

Bill Austin, som är doktor i kiropraktik och arbetat med hälsofrågor under femtio år, började sina föreläsningar med att berätta om attitydernas och tillitens betydelse för läkningsprocessen. Därefter ledde han en workshop, där han berättade om och demonstrerade tillämpningar av Cayces principer som deltagarna fick praktisera på varandra, ett mycket uppskattat inslag. Under lördagen föreläste Bill också om meditationens hälsofrämjande egenskaper. Doug Knueven är holistisk veterinär och författare, som bl.a. skriver artiklar i magasinet Venture Inward. Under lördagen gav han en introduktion till holistisk djurvård och föreläste om det andliga förhållandet med våra sällskapsdjur.

Söndagen började med en meditation guidad av Karin Bernström. Bill föreläste sedan om vibrationer och hälsa. Han berättade även om A.R.E. och det arbete som styrelsen för A.R.E. utför – Bill är där styrelseordförande.

Dougs föreläsningar handlade om akupressur för människa och djur samt naturlig näring för djur. Han visade olika akupressurpunkter, ibland balanserande på en stol, och deltagarna fick testa på sig själva. Hans redovisning över innehållet i färdig djurmat kontra vad vilda djur äter var mycket tankeväckande. Under eftermiddagen var det även en stunds samtal om studiegrupper.

Söndagen avslutades med att Kurt Gramm tackade de humoristiska föreläsarna och tolken för intressanta och givande föreläsningar.

>> mp3 konferens-cd finns  >> konferens cd 28 >>

 

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer