slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

BOKA LOGI REDAN NU

till konferensen i höst

OBS! Boka rum så snart som möjligt.

Vi har reserverat rum för våra deltagare på Backagården. Just nu är 21 bäddar tillgängliga. Du behöver inte betala för rummen nu men det är viktigt att du reserverar så snart som möjligt i förväg.

Vi har förbokat platser men om en annan grupp kommer och vi inte tar dem så måste vi lämna bort de förbokade platserna. För att vara säker på att ordna din logi bör du boka så snart som möjligt. Logi betalas senare av var och en till Backagården. * Frukost tillkommer.

Bokning av rum på Backagården görs på:

Tel: 0413-746 00 eller mejla till info@backagarden.se
eller se www.backagarden.se

Uppge Kod: EC-konf 32 vid bokning för att reservera rum vid bokning.

Cayce Konferens nr 32 i Höör, 12-13 oktober 2024

Själsberättelser från arkivet & Cayces filosofi om Natur och Vetenskap


jonJon Shatat är utbildad vid Cayce/Reilly® School of Massage i Virginia Beach. Han använder sin kunskap från Cayce-readingarna som life coach och har också en bakgrund inom tidigare livs hypnosregression. Han har forskat i arkivet vid Edgar Cayce Foundation om readingarna. På basis av detta har han sedan åkt runt i USA och gjort ett antal videointervjuer med nu levande personer som fått readingar från Edgar Cayce. Han är vice ordförande vid Contemporary Cayce of Canada som är en samarbetspartner till A.R.E i Virginia Beach.

 

Själens berättelser från Arkivet: Låt läxorna från det förflutna forma din framtid.

Tusentals människor fick readingar från Edgar Cayce, och en väldigt liten andel av dem fick reda på att de var reinkarnationer av berömdheter.  

Cayce Conference no 32 - October 12-13, 2024

Soul stories from the Vault & Cayce´s Philosophy of Nature and Science

Santosh Kaler is a long time Cayce student. She is located in England and has been working with holistic health since 1999. She is well grounded in the philosophy of Edgar Cayce and incorporates it in her work with clients. She come to us in Sweden giving lectures where she is going to focus on enviromental impact and importance on health, rejuvention of the Body - Temple Beautiful, Mind and co-creation, Channel of Blessings Meditation. She will also let you experience some easy ways how to integrate the Cayce principles into your daily life and she will teach about Do In Massage.

Meditation på Zoom fortsätter hösten 2024

Tiderna är kl. 18.30-20.30 och leds av Thomas Jedensjö.

Hör av er till info@edgarcayce.se om ni vill veta mer. De är gratis. Det går bra att anmäla sig, det finns plats för fler. De är varannan vecka i regel.

Närmast är i mitten på augusti 2024.

Övningen 19 juni - Dagens övning: Kontakt med öppet ovillkorligt medvetande, utan referens till det förflutna, personligheten eller EGOT. Också, förlåtelseövning. - Del 3.

Vi startade den 17 jan, sedan 31 jan, 14 feb, 28 feb, 13 mars, 27 mars.

Efter påsk fortsatte vi den 17 april, 24 april, 8 maj, 22 maj, 5 juni och 19 juni.

Du är med när du kan - det är inte ett måste att vara med varje gång.

OBS Man behöver inte en dator men en smart phone typ Android (Samsung) eller Iphone (Apple). Ladda ner appen Zoom till din smart phone. Skaffa helst ett headset, antingen med små öronsnäckor du stoppar in i örat och har en mikrofon på sladden, eller riktigt headset med lurar och mikrofon för bästa ljud.

Fyndböcker i varierande skick

Varje paket innehåller tre titlar för totalt 130 kr inkl porto.  Du kan välja upp till tre titlar per paket.  Erbjudandet är så länge lagret räcker. Mejla info@edgarcayce.se eller ring Ulf Westman på 070-39 77 960 OBS Skicket varierar från mycket bra till mycket begagnat.

OBS I senaste numret av KÄLLAN, nr 52, blev det felaktigt gällande de svenska titlarna, se nedan för korrekt info

SVENSKA BÖCKER 2024-04-13, 11 st

Att söka Gud, Del 1+2, 1 ex

Det finns en flod, Thomas Sugrue, 1 ex

Det finns en önskan, Pocket, Thomas Sugrue, 1 ex

Den sovande profeten, Jess Stearn,1 ex,

Den sovande profeten Pocket, Jess Stearn, 1 ex

Edgar Cayce och Dödahavsrullarna, Glenn D Kittler, 2 ex,

En orsak många följder, John O.A. Pagano, 1 ex,

Kvarlevan Del. 1 + 2, Mary La Croix, 1 ex,

Många Boningar Del 1, Gina Cerminara, 1 ex,

Vi och våra sällskapsdjur, Douglas E. Knueven, 1 ex,

ENGELSKA BÖCKER 2024-04-13, 32 st

• A broader vision, Drummond, 1 ex

Viktig info om nyhetsbrev som inte kommer fram till dig

Viktig information om nyhetsbrev.

En orsak till varför du inte ser dem är att de kan ha hamnat i skräpkorgen av din e-posthanterare.

Så här gör du för att undvika detta.

1) När du startat din e-posthanterare.

2) Gå till skräppost.

3) GÖR DET TILL EN VANA ATT GÅ DIT OFTA OCH KOLLA OM VIKTIG POST KOMMIT DIT.

Där ligger e-post som hamnat där på grund av din e-posthanterare.

4) Flytta de eller den som du vill ha kvar bort från skräpkorgen till inkorgen.

Jag pratar INTE om den vanliga papperskorgen som du har på skrivbordet för de filer du skapat på din dator utan ENDAST om den skräpkorg som är kopplad till din e-posthanterare som kan vara Outlook från Microsoft, eller liknande som Thunderbolt som är en annan webpostklient och Opensource. (Själv använder jag endast webmail, via min webbläsare som är Firefox, eller Safari, eller Chrome.)

Undersökning av önskemål till konferens

För att lättare kunna göra kommande konferenser ännu mer intressanta för er är vi glada om ni kan svara på denna korta undersökning som är helt anonym.

Vilka ämnen / teman är mest intressanta för dig som besökare av en Cayce-konferens.

TRYCK HÄR >> Kort undersökning >>

 

Lektion 11 - 2022

tack

Edgar Cayce om Thanksgiving

Måndag den 7 november, 2022 av John Van Auken

Edgar Cayce, ofta kallad ”den sovande profeten” gav insikt och vägledning om många ämnen som rör kropp, sinne och själ. Han ombads också att kommentera Thanksgiving. (Liknar vår tacksägelsedag). Här är hans utmärkta svar:

”Det är bra att ni påminns om hur pilgrimerna och före dem folket med Mose blev påminda, inte under deras tider av överflöd utan under deras svåra dagar (40 år i öknen och sökande efter det utlovade landet med Guds ledning), att avsätta en tid för tacksägelse. De mindes alla sina glädjeämnen, sorger, besvikelser och förhoppningar. De kom ihåg vad de kunde vara om - OM - de bara höll fast vid dessa löften; förlitande sig på, eftersom det på den tiden var nödvändigt för ett fullständigt beroende av en barmhärtig Faders nåd. Fadern hade ett syfte med att välja dem och föra dem ut från sina gamla länder, gamla sätt och bygga upp sin tro och moral på nya sätt.”

Sökord: 

Sidor

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer