Du är här

konferens 28

Konferens 28

VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR

i ett holistiskt perspektiv

doug e knueven Dr Doug Knueven är holistisk veterinär och sedan länge medlem i A.R.E. Sedan 2007 skriver han artiklar om holistisk djurvård i magasinet Venture Inward. Han har även skrivit boken Stand by me, som på svenska heter Vi och våra sällskapsdjur med undertiteln En holistisk handbok med visdom från Edgar Cayces filosofi.

Dougs föreläsningar kommer att förklara grunderna för holistisk djurvård och den andliga aspekten av förhållandet med våra sällskapsdjur. Han tar även upp den ideala, naturliga kosten för husdjur och berättar om hur du tillämpar akupressur på dig själv och ditt djur.

Föreläsningarna ger insikter i hur du kan hjälpa dina djurvänner att behålla eller återfå holistisk hälsa.

Dr Bill (William) Austin hbill austinar arbetat med hälsofrågor under de senaste 50 åren. I sitt yrkesliv har han bl.a. undervisat i anatomi och fysiologi och är doktor i kiropraktik. Han har även publicerat ett flertal forskningsrapporter. Som deltidspensionär ger han behandlingar ett par dagar i veckan.

Första gången Bill kom i kontakt med Cayce var när han läste Det finns en flod av Thomas Sugrue. Fortsatta studier av Cayces readingar inspirerade honom att bli doktor i kiropraktik. För närvarande är han ordförande i styrelsen för A.R.E. (Association for Research and Enlightenment) i Virginia Beach.

Under Bills föreläsningar får du lära dig Cayces grundläggande principer för hälsa: Hur man tar hand om sin hälsa, utför några fysiska metoder för att främja läkning/hälsa, användning av några rekommenderade produkter samt vikten av att ha rätt attityd och intention.

Lördag och söndag morgon utför vi en meditation.

Program konferens 28

Lördag 2 september
09.00    Registrering
09.30    Gun Olofsson: Välkommen, allmän information
09.40    Thomas Jedensjö: Meditation
10.10    Paus
10.20    Bill Austin: Betydelsen av attityderna och tilliten till läkningsprocessen
11.10    Paus
11.20    Doug Knueven: En introduktion till holistisk djurvård
12.10    Lunch
13.40    Bill Austin:  Praktiska tillämpningar av Cayces principer
            - Mobilisering av ryggrad och leder
            - Frigöring från blockeringar

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer