Du är här

Konferens nr 29

Akashakrönikan - Behärska själens tillväxt - Illusion om tid

doug e knueven Kevin J. Todeschi äär chef för Edgar Cayces A.R.E. och Atlantic University. Han har ansvar för den dagliga verksamheten i Edgar Cayces organisationer. Under mer än fyrtio år har han studerat och undervisat om Cayce-materialet. Han har föreläst inför tusentals personer världen runt, bl.a. i Sverige på Europakongressen 2007. Kevin är känd för sin förmåga att förklara komplexa ämnen på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Han är mycket uppskattad för sina insikter och sin humor.

Kevin är en flitig författare som skrivit ett stort antal artiklar och fler än 25 böcker. Översatta till svenska finns Edgar Cayce om Akashakrönikan, Edgar Cayce om Vibrationer – Kraft i Rörelse och Tolv lektioner i Andlig Utveckling.

Den senaste boken Contemporary Cayce har Kevin skrivit tillsammans med Henry Reed. Den ger en översikt över Cayce-materialet på ett modernt och vardagligt språk.

Vår Readingserie nr 15, Edgar Cayces visdom för idag innehåller artiklar ur denna bok.
 

OM KONFERENSEN

Konferensavgiften är 950 kr för båda dagarna och 630 kr för en dag. Du som är stödmedlem i Stiftelsen betalar 850 kr respektive 570 kr. Se konferensinbjudan för mer info.

Inbjudan som PDF >> Konferensinbjudan 29

Program konferens 29 >> Program

Anmälan till konferens 29 >> Onlineanmälan

Extra anmälningsblankett att ladda ner >>  PDF

 

ENGLISH LECTURES ARE TRANSLATED INTO SWEDISH

eng flag English invitation conference no 29 >> Invitation 29 PDF

eng flag English registration form >> PDF (English)

eng flag English registration online >> online form no 29

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer